Skip to content

Det siger andre

Katrine er en fornøjelse at arbejde med og et værdifuldt supplement til Molecules team af medical writers. Fagligt er hun særdeles kompetent og evner at sætte sig ind i de mest komplekse sammenhænge og formidle disse afstemt efter modtageren. På det personlige plan er Katrine utrolig behagelig at arbejde sammen med, og når hun bliver mødt med en stram deadline, bevarer hun overblikket. Hun er fleksibel, grundig, metodisk og indgår ubesværet i både små og store teams. Vi har kun gode erfaringer med at inddrage Katrine og kan varmt anbefale hende.
Mette Thorn Sørensen
Administrerende Direktør, Molecule Consultancy
Katrine Bay skriver lige i klokkeværket på læseren. Hendes solide baggrund som humanbiolog og forsker betyder, at hun hurtigt sætter sig ind i selv komplicerede sundhedsvidenskabelige områder. Og med sine journalistiske evner og en gudsbenådet pen formidler hun, så også lægmænd føler, de får en god forklaring. Har du brug for en til at skrive årsberetningen med saft og kraft? Eller skal projektansøgningen sammenfattes i lægmandssprog? Så kontakt Bay Writing
Anders Juul
Professor og Klinikchef, Rigshospitalet
Som forfatter har jeg skrevet en intuitiv børnebog om selvkærlighed, som hurtigt viste sig at kunne få børn til at sove. Jeg gik længe og tænkte, at jeg havde brug for at sætte mig ind i, hvad forskningen viste omkring børn og søvn, men fik det ikke gjort. Jeg kontaktede Katrine og spurgte, om hun kunne gøre det for mig og skrive et opkog i en artikel til mine læsere i et sprog, vi alle kan forstå. Det blev til nogle fine artikler, som er downloadet mange hundrede gange siden. Et arbejde som for mig virkede uoverskueligt, blev til min store begejstring med Katrines hjælp nemt klaret. Jeg følte mig tryg ved Katrines skarpe sind og måde at formulere indholdet på til mine læsere og kan kun anbefale Katrines arbejde.
Gitte Winther Graugaard
Forfatter
Katrine has a sharp pen and an eye for structure and text composition. Combined with her thorough understanding of health sciences and interest in biotech, this makes her a strong medical communicator and a valuable supplement for a team, who likes to focus on the science part.
Zach Gerhart-Hines
Associate Professor, University of Copenhagen and CSO, Embark Biotech